Habitacions


L’hotel compta amb 34 habitacions, quatre de les quals disposen d’un gran balcó encarat a la platja i amb vistes al monestir de pedra de Sant Feliu de Guíxols.
Les habitaciones es distribueixen en individuals, dobles, triples i quàdruples, totes elles amb bany complet.

Amb la nova direcció de l’hotel s’han reformat algunes de les habitacions per poder anar millorant els nostres serveis.

D’aquesta manera podem triar tres tipus més d’habitacions segons el preu:

Habitació gran amb terrassa (des d’1  a 4 persones):

És l’habitació més gran de l‘hotel, recentement reformada, i que disposa d’una terrassa encarada a la platja i amb vistes al nostre mític monestir de pedra. Es tracta d’una habitació còmoda, molt espaiosa, ben arreglada i comfortable. Disposa de bany privat amb dutxa o banyera, una amplitud d’armaris, a més de TV de pantalla plana i caixa de seguretat. Pel seu tamany és una habitació ideal per a famílies amb nens, fàcilment convertible en habitació per tres i quatre persones.

Habitació doble estàndard (des d’1 a 4 persones):

Les habitacions estàndard han estat recentment reformades, i per tant són considerades més arreglades i confortables. Té vistes a la muntanya i al monestir de pedra, i disposa igualment de bany privat amb dutxa o banyera, TV de pantalla plana i caixa de seguretat. Poden distribuir-se en dobles, triples o quàdruples, podent ser aquesta també una habitació ideal per a famílies.

Habitació económica (possibilitat d’1 a 3  persones):

L’habitació doble econòmica, és especial per al viatjant poc exigent i que requereixi només de la comoditat imprescindible, sent una habitació més senzilla però que també disposa de bany privat amb banyera, TV però amb canals reduïts i caixa de seguretat. Pot tenir vistes a la muntanya o a la terrassa-jardí de l’Hotel.

Habitació gran amb terrassa

Habitació estàndard

Habitació estàndard familiar o per 3/4 persones

Habitació Econòmica


  • L’hotel disposa de servei de WIFI gratuït en les estances públiques.
  • El servei de neteja és diari, també s’ofereix la possibilitat de rentar, secar i planxar la roba dels clients per mitjà d’una bugaderia externa.
  • Les habitacions de l’hotel disposen de caixa forta de lloguer a disposició del client (recordem que l’hotel no és responsable de suposades pèrdues en l’habitació).
  • La recepció o consergeria disposa d’atenció al client per qualsevol consulta que desitgi fer el viatger.
  • El Check-in o entrada del client serà a partir de les 3 de la tarda, podent ser abans si l’habitació està ja a punt.
  • Les habitacions s’han de desallotjar a les 11 del  matí , podent el client solicitar guardar el seu  equipatge fins l’hora de la seva marxa.
  • Recordem sempre, que per la seva entrada en l’Hotel han de tenir a ma els  seus documents per poder fer el registre de la seva estança i fer un bon ús de la normativa de l’establiment.
  • Agraïm també qualsevol suggerència del client que pugui  ajudar-nos  a millorar els nostres serveis.